Kedves Gyógyító Barátaim!

 

Vukics Ferkó felkérésére elvállaltam az idei MOGY 2018-on a Gyógyító Falu szervezését (augusztus 17-19). A rendezvény méltó helyszínen, Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban lesz. Arra kérlek benneteket álljatok mellém, mutassunk hiteles, élő példát az összefogásra, az együttműködésre, a közös teremtésre!
 

Tudnivalók:

 

A Gyógyító falu a MOGY önálló, önellátó része lesz. A tó mellett egy kör alakú gyógyító falut építünk pavilonokból és jurtákból, aminek közepén egy stilizált 10m átmérőjű Koronát állítunk fel, ez lesz a szentély. Nincs megkötés, mindenféle egyéni gyógyítót és gyógyító közösséget várunk, aki a MOGY szellemiségét magáénak érzi. Elvárás, hogy a rendezvény elejétől (aug. 16. táborépítés) a végéig (aug. 19. 17:00 hálaadó szertartás) maradjál.

 

A gyógyítás ingyenes, adomány alapú, az elvárt adomány összegére még célozni sem illik. Ha gyógyító anyagokat hozol, azt is csak adományért „árulhatod”, a pénzt nem veheted át (adományláda). Játsszunk tisztán, és ne csak a NAV miatt! A rendezvény alatt folyamatosan vizsgázol gyógyításból, emberségből, magyarságból, semmilyen nyerészkedést, félelemkeltést, széthúzást nem tűrünk meg! Együttműködő egységgé, EGY-SZERré kell váljunk!

 

A Gyógyító Falu önálló, önellátó felépítésű. Mindenki megszervezi magának a szállását, ennivalóját, gyógyító hajlékát, de ha elakad, számíthat a közösségre. Főzhetsz magadra, de közösen is főzünk a felajánlott alapanyagokból, közösen étkezünk. Felállítunk egy közös ebédlőt, zuhanyzót. A szállás saját sátorban illetve jurtában, sátradat egy közeli ligetben állíthatod fel (100 m). A helyszínen villany nincs, de  a telefonok töltését megoldjuk.

 

A Gyógyító Faluba bárki jelentkezhet gyógyítani, segíteni. Előnyt élveznek, akik az előző években már bizonyítottak gyógyítóként, segítőként, szervezőként. Jelentkezni az egy2018szer@gmail.com címen aug. 10.-ig tudsz, egyoldalas fényképes bemutatkozó levéllel (önéletrajz, gyógyítói múlt, miért pont a MOGY?). Jelentkezésed után te is felkerülsz a Gyógyító Szer 2018 - Ópusztaszer egy2018szer@gmail.com levelező listára, ahol minden további tudnivalót megkapsz.

 

Kapcsolattartás:

 

Gyógyítók:     Volár Ferenc: ferenc.volar@gmail.com tel: 20/361-2830

Segítők:          Heritesz Gábor: akopasz@gmail.com tel: 30/893-9919

Szervezők:      Rákóczy-Németh Gyula: nemeth.gyula@rakoczycomp.hu tel: 20/224-8883

Élelmezők:     Telek Péter: telek.peter81@gmail.com tel: 30/698-3517

 

Segítséget várunk:

 

élelmezés, nyersanyag adományok, főzés

padok, asztalok, jurta, sátrak, pavilonok

masszázságyak, gyógyító eszközök

táblák, molinók, szóróanyagok elkészítése, nyomtatása

pénzügyi segítség: a Korona elkészítésére, zuhanyzó, szállítás stb.

Magfalváért Egyesület

Pátria Takarékbank: 65100015-11343482

Megjegyzés: adomány Gyógyító Falu

 

mert „Nem vagy egyedül!”

 

Géczy Gábor

70/330-8800, 20/3456787