Nagy sikerrel folyik a "Vagyok aki vagyok" elnevezésű nyári tábor. Géczi Gábor előadása után szombaton Pap Gábor előadása is nagy sikert aratott.

Ma Vígvári János tartja előadását, és a holnapi nappal kezdődően is sok érdekes előadó és olyan témák is lesznek amik igazán figyelemre méltóak.

Győri Ildikó és Hankó Orsi előadásai és Tulit Levente előadása is ezek után következnek még. Hintalan Laci bácsi és Dr. Tóth Ferenc előadása is nagyon érdekesnek igérkezik, Brassó Gábor pedig mint mindíg mélyenszántó gondolatokat fog elindítani bennünk.

A gyakorlatot és az elméletet ötvöző KIss G. Szabolcs, ő a csontkovácsolás rejtelmeibe nyújt egy kis betekintést az érdeklődőknek. 

A Baranta gyakorlatok reggel a frisseséget és az egészséget hozzák el nekünk Heritesz Gábor és Kiss G. Szabolcs segítségével.

Végül, de abszolút nem utolsó sorban Volár ferenc előadása a "Tájékozódás rováskártyával" egy érdekes, manapság alig ismert szeletét mutaja meg a múlt-jelen-jövő aspektusainak.

Ha valaki érdeklődik még napi jegyet válthat Volár Ferencnél 0620-361-2830-as telefonszámon vagy a ferenc.volar@gmail.com e-mail címen megteheti.

 

Mindenkit szeretettel várunk, érdemes eljönni hozzánk!

 

krónikás