Mit csináljon az ember, ha meghülyül a kutyája?

Valaha a paraszt kutyát tartott, amely vigyázott rá és jószágaira. Ha ez a kutya megharapta a jószágot, a paraszt agyonütötte. Már megszoktuk, hogy az általunk etetett kutyák (NAV, Rendőrség, Önkormányzatok) egyfolytában minket harapdálnak, de most egy új HUNGARYCUM-nak vagyunk tanúi: az egyik kutyánk meghülyült! Ha egy kutya bélpoklos ÉS hülye, nem a legszerencsésebb kombináció…

Amit láttok, az nem a Paksi Atomerőmű vezérlési diagramja, hanem annak az eldöntésére készült, hogy nyúlják le az ÁFA-t az étterembe gyanútlanul beülő paraszttól. Holnap az ország fele azért fog felkelni, hogy önmaga és mások által betarthatatlan rendeleteket gyártson. Hol van ennek a folyamatnak a vége? Ki fogja ezt megállítani? Ki fog DOLGOZNI?

Nem tudom mit kéne tenni, hogy világunkban a „politikai korrekt”-ség és a kollektív elmebaj helyett újra a JÓZAN PARASZTI ÉSZ győzzön, de szerintem az egyetemek betiltása sokat javítana a helyzeten... Mostanában egyre többször jut eszembe Imre, szülőfalum (Porcsalma) bolondja. Éjszaka az ablakokat verve minden házba bekiabált:

„Emberek bolond a helyzet, roppant mód észnél kell lenni!”

 

Kitartás :)